Clos de Chacras restó

Our fusion cuisine merges two different styles: classic and regional.
To create the menu, our chef carefully selects each ingredient. Therefore, the menu includes different elements such as: vegetables in season, dried fruits, olive oil, red and white meat, seafood and other artisan ingredients produced in Mendoza.

During lunch, the restaurant offers a three course and a seven course menu paired with our wines. For dinner the menú is a la carte.

Visitors will be able to enjoy the experience indoors in a room that preserves the original architecture from 1921. Outdoors, they can savor the tasty dishes sitting on the deck with views of the Koil pond and the Malbec vineyards.

Santiago López – Mendoza, 1981.

Egresado de la escuela Islas Malvinas, Santiago propone una sincera cocina de producto haciendo principal hincapié en las más renombradas técnicas de la gastronomía internacional, pero con un perfil marcadamente mendocino, tanto en el respeto de los ingredientes como en la conjunción de sabores. En sus experiencias laborales se cuentan el Hotel Huentala, Optimo Restó y Casa Margot, antes de desembarcar como chef Ejecutivo en Clos de Chacras Restó en el año 2013.